Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Dezvoltare personală pentru copii

0
(0)

Ai văzut și tu copii distrați, cu ochii lipiți de telefoane? Ați constatat oare, ca adulți sau părinți, atacul virulent la adresa inocenței pruncilor noștri, sexualizarea precoce, invazia de imagini murdare, drogul superficialității și ideologizarea brutală a noilor generații? 

Îți dorești să ai o odraslă ferită de influențe nocive? Un copil fericit, crescut după regulile nobile ale decenței și moralității? 

Avem o veste bună: ți-am pregătit un pachet complet de Tutoriale Narnia 1:1 pentru copii isteți. 

Sunt Denisa Vlad, psiholog de profesie. Am studiat ani de zile literatura, pedagogia și arta povestirii. Sunt antrenor de talente la Clubul Marilor Cărți și lucrez zilnic la rezolvarea nevoilor unor părinți implicați și responsabili. 

Denisa Vlad

Iată de ce te invităm să investești în dezvoltarea personală a fiului sau a fiicei tale. 

Urmând metoda Narnia brevetată de experții comunității noastre, respectând arhetipurile tradiției culturale românești, dar și virtuțile creștine, copilul tău va descoperi: dicția perfectă și limbajul corporal, imaginația morală a eroilor credinței, frumusețea poeziei, dar și aspecte practice ale vieții, precum importanța banului muncit și a economisirii, a  sportului și a unei hrane sănătoase.

Punem în premieră la dispoziția Dumneavoastră trei pachete: BASICINTERMEDIATEFULL OPTION.

Întâlnirile noastre în grupe restrânse de maxim trei copii se vor axa pe trei direcții: 

  1. Puterea cuvintelor (dicție, vocabular, memorie, poezie și oratorie); 
  2. Mens sana in corpore sano (alimentație, sport, evitarea obezității, voință, concentrare, somn);
  3. Dezvoltarea personală (program de viață disciplinată, etica muncii, economisire, organizare, voluntariat, spiritualitate).

Tutoriale 1:1 pentru copii isteți completează de minune programul “Your Brainy Child”! 

Oferă-i odraslei tale un timp de calitate, dedicat lecturii marilor cărți pentru cei mici, dar și reflecției asupra vechii înțelepciuni biblice. 

După doar câteva săptămâni de învățare, micii cursanți te vor uimi prin inteligența remarcilor și eleganța gesturilor, prin memoria lor prodigioasă și puterea de concentrare, prin bogăția exprimării verbale și non-verbale. O tânără lady și un gentleman șarmant se formează din primii ani de școală, nu-i așa? 

Te invităm la Clubul nostru de inspirație britanică, născut pe axa Cambridge – Oxford Timișoara, pentru a descoperi averea bunei educații. 

Copilul tău este cea mai importantă moștenire pe care-o lași pe lume și, într-o societate fără modele, el are nevoie de mentorul potrivit!

Așa cum un scafandru înoată fără frică în apele unui Ocean, la fel și copilul tău poate deveni un scufundător în marea de cuvinte: fără ezitări, fără timiditate!

Mai mult decât niște meditații obișnuite, Tutorialul Narnia 1:1 brevetează pentru întâia oară-n România o metodă de stimulare mentală și creștere a atenției cognitive prin arta povestirii. Ne adresăm căutătorilor de perle, părinților îndrăgostiți de frumos, dar și familiilor sătule de balta mediocrității. Putem trece dincolo de suprafața ecranelor de sticlă pentru a pătrunde-n lumea adâncimilor de sens ale cărților fundamentale! 

Investind doar 90 lei pentru o ședință de 90 minute, copilul va deveni campion, colecționar de mărgăritare și biruitor în bătăliile dure ale vieții.

Cu prețuire,

Denisa Vlad

Post-Scriptum: Vă pregătim pentru toamna aceasta și două ieșiri fabuloase în natură: Sinaia și Berg Cabin în Munții Apuseni.

Șlefuim minți. Încălzimi inimi. Educăm caractere.

Spotify / YouTube / Instagram / Facebook

Câte de folositor a fost articolul?

Apasă pe o stea pentru a selecta recenzia

Recenzia medie 0 / 5. Număr voturi: 0

Nici un vot! Fii primul care votează

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole

Distribuie

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn