Bilet Gratuit! Nu mă mai tem! Lansare de carte și eveniment caritabil. Invitați: Dr. Constantin Dulcan, Gabriela Dukanovic, Mihail Neamțu

În cadrul festiv al sălii Dalles din București, în prag de sărbătoare, Clubul Marile Cărți  alături de  Aripi de îngeri ,  au bucuria de a vă invita  în data de 10 decembrie la lansarea de carte în scop caritabil: Nu mă mai tem!. Alături de noi îi vom avea oaspeți pe: scriitoarea Gabriela Dukanovic, scriitorul Mihail Neamțu si Prof. Dr. Constantin Dulcan.

De sub pana luminoasă a scriitoarei plină de inspirație, Gabriela Dukanovic, a ieșit o capodopera minunată dintr-o trăire autentică, cartea biografică Nu mă mai tem!. Rândurile îmbelșugate ale cărții ne relatează despre dimensiunea sufletească a căutărilor unei foste mari campioane a sportului românesc. Căutând Iubirea și încercând să înțeleg sensul vieții, am ajuns să ating Ființa care-mi animă viața, ne mărturisește scriitoarea.

Drepturile de autor din vânzarea cărții vor fi donate pentru dezvoltarea unui program de combatere a delincvenței juvenile. Pe această cale dorim să vă mulțumim anticipat tuturor celor care veți fi părtași în mod direct și veți face posibil acest act caritabil!

Evenimentul va avea loc în data de 10 Decembrie, începând cu orele 11:00, la sala Dalles din București.

Intrarea este liberă. Au prioritate cei care se înregistrează achiziționând biletul gratuit!

Vă așteptăm cu drag!

 • 00

  zile

 • 00

  ore

 • 00

  minute

 • 00

  secunde

Book Event

Bilet Gratuit
Available Tickets: Unlimited
The Bilet Gratuit ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Dată

dec. 10 2022

Ora

11:00 - 13:00

Labels

Special
Categorii
Cumpără bilete
QR Code

4 răspunsuri

 1. Bună ziua.
  Am încercat sa achizitionez 2 bilete dar este sold ouț,
  Întrebarea mea este daca avem acces la eveniment fără bilet.
  Vă mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.