Atelier muzical pentru copii. Invitat-special: Laura Bretan

Ai un copil pasionat de muzică și care visează să devină un artist cunoscut pe marile scene ale lumii?

Îți doresti să-i ocupi juniorului timpul cu activități menite să dezvolte latura artistică și creativă?

Ce aduce muzica în viața unui copil?

Multă cunoaștere, încredere, disciplină, atenție și creativitate. De la mâinile înzestrate ale regelui David, până la geniul lui Mozart, inspirația lui Beethoven și măiestria lui George Enescu, muzica ne-a fascinat veacuri la rând.

Muzica dă aripi gândirii și înălță sufletul către tot ce este bun, drept și frumos, spunea Platon.

Ați auzit cu siguranță de Laura Bretan, finalistă la America’s Got Talent. Avem o veste bună! Marea artistă se alătură Clubului Marilor Cărți și în luna Ianuarie va susține un atelier muzical pentru Juniorii Marilor Cărți. Laura, la fel ca mulți alți copilași, a avut un vis pe care l-a urmat cu conștiinciozitate, determinare și mult curaj.

Laura Bretan (n. 7 aprilie 2002, Chicago, Illinois, SUA) este o cântăreață de operă româno-americană. A început să cânte când avea doar 4 ani. Laura a învățat să cânte de la mama ei, Rahela Bretan, care este originară din Hațeg, județul Hunedoara.

Artista s-a remarcat pe plan național și internațional datorită vocii sale. Laura a urcat pe scene din Statele Unite, Germania, Italia, Spania, Canada, Anglia, Belgia, Emiratele Arabe Unite, Elveția, Vatican, iar în România pe scenele Sălii Palatului, Ateneului Român și a Operei din Cluj.

Prestațiile sale au devenit virale, fiind urmărite de zeci de milioane de oameni de pe tot globul. Tânăra artistă a devenit un adevărat fenomen în Statele Unite unde fost invitată și intervievată la posturi importante de televiziune cum sunt: NBC, CBS, Chicago Tribune, NBC online, etc. De asemeni, a fost prezentată în articole scrise de revista People.

Crescută într-o familie cu valori creștine și standarde ale moralității, fetița cu voință de fier a crescut frumos. În ciuda faimei, ea continuă sa rămână un om modest și altruist, inspirând și înseninând viețile tuturor celor din jur cu vocea sa de aur.

La atelierul muzical din data de 13 Ianuarie 2022, de la orele 18:00, alături de îndrăgita artistă Laura Bretan, copilașii vor avea ocazia într-un mediu select să descopere mirajul muzicii!

Într-un dialog înălțător, copiii vor avea șansa să discute despre pasiuni, muzică și vise mărețe la atelierul muzical.

Laura va îndruma primii pași ai celor mici pe tărâmul minunat al muzicii!

 

Dată

ian. 13 2022
Expired!

Ora

18:00 - 20:00

Labels

Pay as you go
Categorii
QR Code

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *