După luni de însingurare și pandemie, n-ai vrea să stai la masă cu niște oameni vii, talentați, cu inima caldă, deopotrivă inteligenți și cultivați? Cauți o soluție pentru problemele de concentrare, comportament și comunicare ale copilului tău? Ți-e dor de vechile standarde de excelență ale școlii românești? Ai nevoie tu însuți de un prieten (sau mentor) îndrăgostit de slove și carte?

Clubul Marilor Cărți este ieșirea ta din labirint. Pe urmele unor înaintași de geniu, reconstruim tipare de gândire inteligentă și reflexe de normalitate. Într-o lume grăbită, urâțită și mincinoasă, clădim comunitatea iubitorilor de adevăr, bine și frumos, unde nu doar copiii, ci și părinții acceptă pariul dezvoltării lor continue. 

Formăm oameni liberi, care nu pot fi lesne cenzurați. Educăm suflete însetate de răspuns în fața suferințelor, ispitelor și provocărilor vieții moderne. 

În țara formelor fără fond și a diplomelor falsificate, suntem cei care cred, muncesc și investesc în educația continuă. 

Clubul Marilor Cărți: formatorii noștri oferă seminarii interactive, bazate pe lectura textelor fundamentale ale culturii occidentale. 

Clubul Marilor Cărți: matricea dialogului cu marile conștiințe ale Europei, de la Platon, Seneca sau Apostolul Pavel până la Nietzsche, Dostoievski ori C. S. Lewis.

Dacă te-ai săturat de influenceri banali și artificiali, dacă te-ai plictisit de sloganuri motivaționale fără miez, dacă tânjești după tihnă și țintești chiar Everestul înțelepciunii, atunci temeinicia seminariilor socratice, atmosfera prietenească și profilul interdisciplinar al Clubului Marilor Cărți ți se potrivesc de minune. 

Vino într-un loc binecuvântat care atrage zilnic persoane pasionate de literatură, filozofie, istorie, teologie, dezvoltare personală sau antreprenoriat.

Pe lângă întrunirile destinate lecturii și dezbaterii unor texte cruciale din patrimoniul național sau universal, clienții noștri optează frecvent și pentru ședințe de coaching 1:1, orientate către personalizarea unor soluții de creștere personală și profesională. În cadrul acestor întâlniri, vi se mijlocește accesul către tehnici consacrate de comunicare, arta oratoriei, vorbirea în public, secretele povestirii și strategii de leadership & personal branding.

Clubul Marilor Cărți este comunitatea deschisă celor care mizează pe rafinament și inteligență într-o Românie deșteaptă, elevată și elegantă.

Doar cultura ne vindecă de vulgaritate.

Fondator

Clubul Marilor Cărți este un proiect al lui Mihail Neamțu (M.A., Ph.D.) lansat în timpul epidemiei virale. Dublu licențiat al Universității „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, cu studii la universități occidentale precum Ludwig Maximilians din Bavaria, University of Durham și King’s College Londra, plus specializări la „Russell Kirk” Center (Michigan, SUA), New Europe College (București) și „Woodrow Wilson” International Center for Scholars (Washington DC), Mihail Neamțu a conferențiat în patru continente și în peste douăzeci de țări: Belgia, Iordania, Italia, Guatemala, China, Turcia, Hong Kong, Grecia, Ucraina, Lituania, Islanda și altele.

A făcut parte din echipa de fondatori ai Institutului de Istorie a Religiilor (apărut în 2008, sub cupola Academiei Române) și director de programe educative ale Fundaţiei Creştin-Democrate. A fost director științific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului și fondator al revistei „History of Communism in Europe. A New Journal in Comparative Politics”. Între cărțile primite bine de public, menționăm câteva titluri best-seller: „Vârstele Iubirii” (2016), „Fenomenul Trump” (2017), „Povara libertății” (2018), „7 ani în Occident” (2019).