Cum pot deveni membru Clubul Marilor Cărți?

Bine ați venit! Suntem comunitatea minților frumoase care, prin cărți, cursuri, conferințe și coaching 1:1, își cultivă dragostea pentru adevăr. Ne șlefuim alături de maeștrii culturii imaginația morală, sensibilitatea artistică, memoria culturală și inteligența spirituală. Membrii Clubului primesc avantajul unui acces rapid la autografe, fotografii și interacțiuni cu invitații noștri.

Statutul de membru variază în funcție de pachetul educațional ales: nivelul Bronze se adresează celor care vor o introducere generală în literatură, istorie și teologie, Silver este celor investesc timp și bani în dezvoltarea unui business.

Pachetul Gold International fac din educație și dezvoltarea personală o prioritate a momentului. Membrii Gold ai Clubului au un tratament preferențial la conferințe, cursuri și taberele filozofice de tipul Detox Your Mind.

Promoția Platinum oferă tot, inclusiv strategia personalizată de redactare a unui bestseller, coaching intensiv 1:1 pe teme de oratorie & leadership.

Programele Clubul Marile Cărți Junior vizează dezvoltarea memoriei, empatiei, inteligenței cognitive, dicției și vocabularului copiilor.

În ce constă programul Ambasador și VIP?

Aceste două programe se adresează clienților noștri fideli. Un ambasador este persoana care a recomandat experiența noastră la minim doi clienți care au plătit deja un abonament lunar sau anual și au devenit membrii Clubului. Statutul de ambasador al Clubului e disponibil tuturor membrilor (Bronze, Silver, Gold sau Platinum) și aduce cu sine reduceri de 10% la toate programele noastre educaționale (cursurilor de oratorie sau istoria creștinismului, dar și taberelor de filozofie Detox Your Mind).

Clienții VIP au recomandat experiența noastră la minim cinci clienți care au plătit deja un abonament lunar sau anual și sunt membrii Clubului. Clienții VIP se bucură de o reducere de 15% la toate programele noastre educaționale, dar și de întâietate la cazarea în excursii sau tabere, prioritate în secțiunea Q&A, plus o carte cu autograf din partea invitaților Clubului.

Cum se poate face plata?

Plata abonamentului lunar se face pe site-ul www.marilecărți.ro cu ajutorul unui card valid. Pentru modalități alternative (PayPal, Revolut) vă rugăm să ne contactați la adresa: office@marilecarti.ro

Se poate plăti un abonament pe un an întreg?

Pe lângă programele Ambasador & Client VIP, mai există și o reducere paușală de 15% pentru abonamentele făcute pentu 12 luni pe platforma Patreon, nu pe site-ul www.marilecărți.ro.

Ce vârstă sau studii trebuie să am pentru a participa la întâlnirile CMC?

Clubul Marilor Cărți este deschis tuturor vârstelor și tuturor oamenilor pasionați de lectură atât din România, cât și din diaspora.

Ce presupun ședințele de coaching 1:1?

Mulți dintre noi avem de suferit de pe urma faptului că suntem împrăștiați, timizi, șovăielnici sau dependenți de tot felul de lucruri negative, motiv pentru care ne lipsesc energia, clarviziunea și motivația. Scopul ședințelor 1:1 este acela de-a elimina blocajele mentale sau emoționale, prin lansarea de provocări de tip socratic, care înlesnesc cunoașterea de sine.

Vom ajunge împreună să identificăm țelurile dumneavoastră și valorile care stau la baza unei strategii personale orientată către succesul profesional. Consecința imediată și foarte palpabilă a ședințelor de coaching este lărgirea viziunii, creșterea nivelului de energie, sporirea gradului de coerență a măsurilor pe care le veți adopta atât în partea publică a vieții dumneavoastră, cât și în cea privată. Împreună articulăm o perspectivă nouă, curajoasă și creativă care elimină fricile sau incertitudinea din viitorul dumneavoastră.

Ședințele de coaching mai oferă celor interesați o introducere rapidă în disciplinele omului educat: artă, muzică, literatură, teologie și filozofie. Susținem dezvoltarea inteligenței emoționale a fiecărui individ, dar și integrarea verticală a imensului potențial spiritual al omului, irosit zilnic prin activități nesănătoase.

Discutăm despre îmbunătățirea acuității mentale și a comunicării în fața unor grupuri mari sau mici. De asemenea, oferim cursanților tehnici personalizate de comunicare, trucuri pentru redactarea unui jurnal privat și, pentru toți cei interesați să scrie o carte, secretele unui bestseller.

Mihai neamtu

Unde au loc dezbaterile, seminariile socratice sau întâlnirile Clubului?

Întâlnirile regulate ale clubului au loc pe o platformă online (Zoom, în acest moment). Accesul este acordat doar abonaților cărora le este trimis, cu minim două ore înainte de întâlnire, un link netransferabil pentru evenimentul LIVE interactiv.

Membrilor care, dintr-un motiv sau altul, nu pot participa în direct, li se oferă accesul la arhiva video accesibilă online, în funcție de tipul de abonament pe care l-au accesat.

Cât durează o ședință?

Întâlnirile regulate ale clubului au loc sub forma unor seminarii socratice de 60 de minute.

Care este formatul întâlnirilor CMC?

Prezentarea și discuțiile durează 60 de minute. Timpul poate varia uneori, în funcție de statutul întâlnirii sau tipul de abonament. Formatul standard presupune lansarea unor întrebări menite să descrie tematica cărții și argumentul central al textului. Vom avea parte și de o prezentare pe scurt a biografiei autorului și, nu în ultimul rând, partea interactivă de Întrebări și Răspunsuri.

Ce presupune voluntariatul?

Voluntariatul vă oferă șansa învățării prin implicarea în echipa Social Media: distribuim conținut text/imagine/video pe grupuri Facebook, Telegram, Whatsapp sau producem interacțiuni pe pagina de Pinterest, LinkedIn sau Instagram. Sub coordonarea experților noștri, voluntarii pot propune recenzii de carte pentru blog, pot produce cartoline grafice, prezentări ale marilor scriitori. În contexte oficiale sau ludice, exersăm oratoria sau arta memoriei. Clubul este un spațiu ideal pentru descoperirea unor mentori care ți-au lipsit la școală.

Pot face un upgrade pe site dacă abonamentul inițial l-am făcut pe Patreon?

Toți abonații Patreon pot solicita echipei noastre tehnice crearea unui cont pe site: office@marilecarti.ro
În termen de maximum 15 zile, aceștia vor beneficia de acces pe site-ul Clubului și își vor putea face un upgrade al abonamentului.

Cum pot accesa arhiva video dacă am plătit abonamentul pe Patreon?

Toți abonații Patreon pot solicita echipei noastre tehnice crearea unui cont pe site. În termen de maximum 15 zile aceștia vor beneficia de acces pe site-ul Clubului în funcție de tipul de abonament ales inițial.

Cum se soluționează eventualele probleme ce apar în timpul tranzacțiilor financiare?

Abonamentele nu sunt eligibile unor rambursări (cu excepția plăților duble apărute dintr-o eroare tehnică a operatorului de plată). În cazul unor asemenea situații, plătitorul trebuie să ne aducă la cunoștință a acest fapt și să solicite rambursarea. Pentru aceste solicitări de ordin financiar, răspunsul va fi oferit în termen de 90 de zile. Clubul își rezervă dreptul de a anula abonamentul fără explicații oricărei persoane care, prin idei și comportamente vehiculate în spațiul public sau în interiorul comunității (extremism, antisemitism, xenofobie etc), aduc atingere imaginii noastre. Vă mulțumim!