Your
Brainy Child

Ai un copil cu vârstă cuprinsă între 6 și 12 ani? Oferă-i 30 de povestiri interactive într-un mediu creativ și prietenos. Sub coordonarea celor mai bune educatoare din România, Denisa Vlad și Amina Petrescu, prichindeii își vor dezvolta  dicția, atenția, voința, inteligența lingvistică, imaginația morală și caracterul. Fă din odrasla ta un copil mintos de nota 10!

30 de cărți în 10 săptămâni de nota 10!

Simplu (iar neuroștiința ne confirmă): prin lectura Marilor Cărți sub îndrumarea unui mentor pasionat. Prin programul BRAINY CHILD îl poți ajuta pe cel mic să descopere preț de-un ceas, două sau trei pe săptămână marile narațiuni! Într-o atmosferă prietenoasă cu filozofia stoică și valorile creștine, copilul tău va face experiența unei transformări remarcabile. devenind un copil mintos de nota 10. Investește-n educația odraslei antrenându-i mușchiul memoriei și tehnica dicției perfecte. Îl vei vedea mai atent, mai simpatic și mai empatic, îndrăgostit de slove, cultură și natură, în detrimentul tabletei electronice și al adicțiilor digitale. Contribuie acum la viitorul strălucit al juniorului vostru!

Dezvoltăm
sinapsele și vocabularul

Perfecționăm dicția și comunicarea

Educăm imaginația
morală

Stimulăm inteligența lingvistică și empatia

Zeci de povestiri pentru un copil mintos de nota 10!

Cum hrănim creierul celor mici? Ce lecții de viață se ascund în operele unui C. S. Lewis, Mark Twain, Ion Creangă, Charles
Dickens, Carlo Collodi sau J. R. R. Tolkien? Oferă-i copilului tău șansa unică de-a deveni cel mai carismatic povestitor din România prin programul BRAINY CHILD! Șlefuim minți. Încălzim inimi. Educăm caractere.

Prietena noastră, Denisa

Educator Marile Cărți Junior

Denisa Vlad este studentă în anul III la facultatea de Psihologie, amatoare de carte și artă. Visul său este ca fiecare inimă de copil să cunoască înflorirea! Astfel, își dorește ca prin implicarea sa în Marile Cărți Junior să conducă pașii mărunți ai copiiilor înspre marele bulevard al culturii și calea îngustă a cunoașterii pentru cultivarea unui suflet mare, a unei inimi nobile și a unei minți strălucite!

20% reducere!
Cu numai 29.99 €
ai pachetul Brainy Child

Economisește 50 Lei cumpără-i copilului tău accesul la 30 de povestiri interactive pentru o iarnă de poveste!

Înregistrează un cont nou

Ne-ai întrebat, noi îți răspundem!

Întâlnirile BRAINY CHILD fac parte dintr-un program intensiv de dezvoltare a inteligenței celor mici prin lectura interactivă a Marilor Cărți.

Între 1.12- 29.12.2021, în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la ora 18:00 împreună cu Denisa Vlad veți întâlni o atmosferă prietenoasă și destinsă. Vom dezbate semnificația morală a fiecărui personaj, stimulând imaginația copiilor, dezvoltându-le voința și caracterul.Nu vor lipsi activitățile jucăușe de îmbogățire a vocabularului și perfecționare a dicției.

Pentru detalii specifice, ne puteți scrie la adresa office@marilecarti.ro (ne puteți lăsa și un număr de telefon).

Ne plac cărțile care au trecut testul timpului, dar nu excludem autorii contemporani. Avem mereu în vedere un amestec sănătos între popularitate și relevanță, însă ținem cont de părerile părinților pe care-i sondăm cu regularitate cu privire la gusturile copiilor.
Pentru întâlnirile BRAINY CHILD vârsta de participare a copiilor este cuprinsă între 6 și 12 ani. Pentru adolescenți vă recomandăm întâlnirile Bronze și Gold.

Cincizeci de minute.