Silver Business

Abonează-te acum

Înregistrează un cont nou

Ne întâlnim pe Zoom o dată pe lună marțea, de la ora 19:30 și discutăm cărți și concepte fundamentale pentru un business prosper.

Beneficii:

♦︎Primești accesul la o întâlnire live lunară, în ziua de marți, pe platforma Zoom. Acestea sunt dedicate strategiilor de dezvoltare personală și a propriei afaceri.
♦︎Primești toate beneficiile Bronze, adică accesul la o întâlnire live lunară care are loc miercurea, pe platforma Zoom.♦︎ În cadrul acestor întâlniri comunitatea noastră de cititori discută cărți dedicate literaturii, istoriei și teologiei.
♦︎ O înregistrare tematică lunară.
♦︎Acces la resursele SILVER și BRONZE din arhiva Clubului.


Ne-ai întrebat, noi îți răspundem!

Întâlnirile BRAINY CHILD fac parte dintr-un program intensiv de dezvoltare a inteligenței celor mici prin lectura interactivă a Marilor Cărți. 

 

Între 1 iulie și 15 septembrie 2021, în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la ora 19:30 (platforma Zoom) veți întâlni o atmosferă prietenoasă și destinsă unde, pe lângă lectura povestirii, profesoara Denisa Vlad va dezbate semnificația morală a fiecărui personaj, stimulând imaginația copiilor, dezvoltându-le voința și caracterul. 

 

 

Nu vor lipsi activitățile jucăușe de îmbogățire a vocabularului și perfecționare a dicției. 

 

Pentru detalii specifice, ne puteți scrie la adresa office@marilecarti.ro (ne puteți lăsa și un număr de telefon).

Ne plac cărțile care au trecut testul timpului, dar nu excludem autorii contemporani. Avem mereu în vedere un amestec sănătos între popularitate și relevanță, însă ținem cont de părerile părinților pe care-i sondăm cu regularitate cu privire la gusturile copiilor.

Pentru întâlnirile BRAINY CHILD vârsta de participare a copiilor este cuprinsă între 6 și 12 ani. Pentru adolescenți vă recomandăm întâlnirile Bronze și Gold.

Întâlnirile BRAINY CHILD sunt programate 19:30 la ora 20:30 în fiecare zi de luni, marți și miercuri.