Masterclass Public Speaking

Află cum sute de cursanți și-au depășit temerile, și-au cucerit publicul, și-au mărit impactul și au devenit lideri în industrie, găsind cheia prosperității. 

Imaginează-ți că stăpânești perfect mesajul, că-ți ordonezi gândurile și că transmiți emoție. Comunică prin gesturi și cuvinte o viziune puternică, persuasivă, de mare succes. 

Salutare! Sunt Mihai Neamțu, scriitor, antreprenor și educator.

De aproape două decenii, recrutez, formez și promovez lideri în arta comunicării, antrenându-i pentru bătăliile vieții. 

Statisticile spun că milioane de persoane mi-au urmărit emisiunile TV, dialogurile online.

Nenumărați cursanți au primit la Clubul Marile Cărți sau Școala Neamțu îndemnuri practice, au testat tactici retorice și au adoptat cu succes reguli de oratorie și arta povestirii.

Am lucrat cu antreprenori, manageri, dascăli, oameni de cultură, lideri politici și decidenți dornici să comunice claritate și viziune într-un mesaj cu impact asupra a milioane de oameni. 

Mulți dintre aceștia s-au bucurat de influență și vizibilitate. Sunt bucuros c-am putut contribui, alături de-o echipă entuziastă, la creșterea de oameni, companii și comunități.

Acum 20 de ani, eram pe băncile facultății și, semețit de rezultatele academice, mă credeam pregătit să înfrunt orice provocare. Credeam că buna pregătire profesională va fi suficientă pentru a avea succes în viață.

Chemat să țin un discurs pentru o audiență de peste 300 de oameni, mi-am observat imediat șovăiala: mâinile îmi transpirau, fruntea asuda, vocea îmi tremura și gândurile mi se învolburau.

Nu mi-a fost deloc simplu și, la final, am realizat că nici educația primită acasă, nici școala nu m-au pregătit pentru o asemenea situație.

Atunci, am decis să devin un autodidact și să învăț arta vorbirii pentru publicul larg.

În doar câțiva ani, ajuns în Occident, mi-am însușit lecțiile unor maeștri și mi-am creat propriul stil de comunicare.

Am învățat să folosesc umorul, să fiu concentrat pe mesaj, să-mi structurez discursul, să spun povești profunde sau istorii amuzante, fiind capabil să mă adaptez oricărei context atât în limba română, cât și-n limba engleză.

Știind cum să țin atenți oamenii dintr-o sală plină, am reușit să atrag noi oportunități de creștere în viața mea: am construit echipe, am format tineri lideri ai noilor generații, am vândut cursuri, programe, abonamente și zeci de mii de cărți.

Trăim azi într-o economie digitală, bazată pe atenție, comunicare și carismă personală. Dacă nu știi să ții mintea ascultătorului fixată pe mesaj, pierzi totul.

În secolul XXI, câștigătorii nu sunt doar specialiștii unei profesii, ci mai ales experții capabili să comunice entuziast și să convingă cu inteligență, răbdare și zâmbet.

Iată de ce am creat programul Masterclass unde am condensat special pentru tine două decenii de experiență câștigată pe patru continente.

La capătul acestui curs care îmbină sursele clasice, moderne și contemporane, vei învăța și tu să-ți exprimi personalitatea, să capeți vizibilitate fără vulgaritate și să crești impactul mesajului tău asupra comunității locale, naționale sau globale.

Vei dobândi claritate în exprimare, putere de persuasiune, curajul viziunii pe termen lung, dar și o strategie pentru independență financiară.

Te aștept cu drag într-o frumoasă aventură a descoperirii de sine, dar și a instrumentelor prin care putem trece de la comunicare la comuniune. Pe curând!

 

Dacă ai vrea să depășești anxietățile sociale, să obții încrederea unui campion, să avansezi în carieră sau în viața personală, atunci…

MASTERCLASS ESTE PENTRU TINE

Leadership & Public Speaking

Vei descoperi:

SECRETELE ORATORIEI

Pe urmele marilor înaintași ai culturii europene, înveți taina Cuvântului și ajungi să-ți depășești teama de respingere. Îți grădinări sufletul printr-un limbaj ales și-ți vei alinia gândurile cu emoțiile, mintea cu trupul, vorbele cu faptele. 

Îți cizelezi prezența scenică. Îți faci vocea auzită. Înfrângi frica de eșec. Confrunți cu umor groaza de-a fi aspru judecat de semenii tăi.

VIZIBILITATE, NOTORIETATE, CREDIBILITATE

Ajungi să fii nu doar auzit, ci și înțeles, acceptat și urmat de public.

Astfel, devii valoros, nu doar faimos. Caută vorba dreasă cu sare. Pavează-ți drumul spre vizibilitate, notorietate și credibilitate.

La final, reușești să câștigi atenția și bunăvoința ascultătorilor și îți construiești viitorul printr-o hotărâre fermă.

LIMBAJUL NON-VERBAL

Transmiterea unui mesaj presupune folosirea multor elemente non-verbale iar inteligența corpului îți este la îndemână.


Vei dobândi tehnici de amplificare a mesajului prin activarea surâsului, a privirii ațintite și a umerilor larg deschiși în momente cheie.


Vei învăța să-ți aliniezi gândurile cu mișcarea unui trup care susține, în registrul non-verbal, o pledoarie convingătoare.

REGULILE DE AUR ALE DISCURSULUI

Învățăm de la Aristotel, Cicero și Augustin rostul metaforelor potrivite pentru discurs convingător, în fața oricui.

Vei învăța structura de bază a unui discurs de apărare, acuzare și  mobilizare. 

Vei afla cum să-ți perfecționezi dicția pentru a dobândi claritatea unei exprimări perfecte, păstrându-ți energia și calmul în orice situație.

PUTEREA CUVINTELOR

Martin Luther King Jr. (1929–1968) a schimbat viețile a milioane de oameni. „I Have a Dream”, a spus el, nu „I Have a Plan”. Ești gata să ții și tu un discurs care să miște, care să inspire, care să motiveze? Știai că prin forța ascunsă a verbului poți transforma destinul celor din jurul tău? 

Bine alese, cuvintele ne fac să visăm și, dacă spun o poveste, ne ajută să ajungem către locuri neștiute de alții. Afli cum poți cristaliza, prin intermediul verbelor și al substantivelor, plenitudinea emoțiilor trăite, astfel încât să încânți, să vindeci, să mobilizezi și să cucerești un public ostil.

 

ETHOS, PATHOS, LOGOS

Fără logos, discursul n-are temei sau ancoră, sau altfel spus, substanță argumentativă.

Fără pathos, mesajul se transformă într-un comunicat de presă.

Fără ethos, nu există credibilitate și autenticitate.

Trăim zilnic într-o bătălie acerbă pentru atenție, pe care o poți câștiga printr-un discurs convingător care presupune livrarea unui argument construit logic.

COMPANIE, BRAND & SERVICII

Economia digitală este bazată pe atenția consumatorilor, prin urmare ești fie acceptat, fie refuzat; fie curtat, fie abandonat.

Cu strategia de branding dublezi eforturile tale de a te face auzit, de a câștiga încrederea partenerilor de business și de a cuceri o piață aflată într-o permanentă expansiune.

SALES & ONLINE MARKETING

Comunicarea este un element important din capitolul mai larg al vânzărilor. Fie că vrem, fie că nu, primul lucru pe care-l vindem este brandul nostru personal.

Orice apariție publică face parte dintr-o tranzacție reușită sau nereușită.

Afli care sunt tehnicile de vânzare pe care le poți utiliza în orice context social și care sunt întrebările de aur pentru a finaliza o tranzacție.

LIMBAJUL ECHIPEI

Vei deveni liderul perfect, un adevărat conducător care poate transforma cuvintele într-un balsam pentru echipa sa și pentru o comunitate formată din milioane de oameni.

Vei învăța cum să eviți cuvintele care fac din limbaj un câmp minat. Vei fi un vestitor al păcii și vei ajuta la întărirea coeziunii echipei chiar și-n momente de grea încercare.

Dacă vrei să vorbești mai puțin și să fii ascultat mai des, să-ți crești valoarea profesională, să consolidezi o afacere ori să-ți clădești un brand personal, atunci…

ACEST CURS ESTE PENTRU TINE!

Masterclass Public Speaking & LEADERSHIP

Un concept unic, inspirat din marii clasici, dar adaptat la publicul deceniului trei al mileniului trei. Vei dobândi: 

1. Încrederea în sine

La început a fost Cuvântul. Verbul conferă identitate, stabilitate și siguranță. Omul care vorbește bine reprezintă o ancoră în furtună. Prin stabilitate, forță și claritate, vei atrage zi de zi noi urmăritori. Cine e șovăielnic și n-are cursivitatea vorbirii șchioapătă și riscă să piardă totul.

2. Controlul emoțiilor și arta memoriei

Dacă îți controlezi emoțiile, poți transmite mai bine mesajul, având calm și claritate. Învață cum să memorezi, fără a deveni un robot. Cum să gestionezi prin umor și auto-ironie orice eroare neprevăzută.

3. Leadership & viziune strategică

Lider este cel care influențează fără să plătească. Capabil să învețe din lecțiile trecutului, el trăiește prezentul și șlefuiește zilnic chipul viitorului. Arta conducerii te ajută să atingi mii de oameni. Cum? Printr-o viziune strategică și proiecte scalabile, situate dincolo de negativitate, bârfă sau comentarii mărunte.

4. Dicție, carismă și limbaj non-verbal

Un lider e convingător și prin dicție, gesturi și, mai ales, timbrul vocii. Descoperă secretele carismei personale. Învață cum să dai cuvintelor și gesturilor tale greutate. Dobândește secretul prezenței atractive, pline de șarm, lumină și autoritate.

5. Comunicare clară

Stăpânește arta conciziei: să nu plictisești, să nu spui mai mult decât este nevoie. Alternează limbajul diplomatic cu mesajul direct, asertiv sau imperativ. Află cum să conduci discuția și cum să gestionezi obiecțiile. Învață tehnica amplificării de la autori clasici precum Aristotel, Cicero sau Augustin din Hippona. Combină strategii tradiționale cu tactici contemporane. Fii flexibil și mereu pregătit.

6. Putere, vizibilitate și impact

În lumea sufocată de informații, atenția oamenilor a devenit o raritate. Conectează-te rapid la orice tip de public. Învață să faci o prezentare cu priză la public. Devino creator de conținut atractiv. Crește-ți vizibilitatea pe orice platformă social-media. Transformă-te într-un vorbitor dorit, temut și îndrăgit.

7. Influență în comunitate

Cu toții ne dorim recunoașterea și respectul semenilor, atât în sânul comunității, cât și printre apropiați. Secretul oricărei moșteniri constă în articularea și comunicarea unei viziuni pe termen mediu și lung.

8. Independență financiară și limbajul abundenței

Când acțiunile tale schimbă multe vieți răsplata financiară nu se lasă așteptată. Pentru a dobândi magnetismul comunicării și viziunea amplă a liderului, înveți să câștigi: oricât, oricând, oriunde

BENEFICIILE NU SE OPRESC AICI...
PACHETUL MASTERCLASS INCLUDE:

GRUP DE SPRIJIN & FEEDBACK (WHATSAPP / FACEBOOK)

Dacă pui o întrebare, în cel mult 24 ore vei primi un răspuns. 

Înaintea oricărui speech pe care va trebui să-l susții, poți cere sprijinul unor colegi care-ți vor oferi cu generozitate feed-back constructiv. 

Interacțiunea cu alți comunicatori te va inspira să-ți atingi următorul nivel de competență, claritate și curaj. Vei avea sentimentul apartenenței la un grup valoros de oameni care-și doresc din tot sufletul ca și tu să reușești.

Estera Dalca, director de programe Marile Cărți

PRIORITATE LA EVENIMENTELE ȘI CURSURILE MARILE CĂRȚI VIITOARE

Intri în comunitatea oamenilor inteligenți și frumoși, îndrăgostiți de cultură, credință și libertate. Pe lângă ideile dezbătute, vei face networking cu oameni de calitate.

Toți membrii comunității Marile Cărți beneficiază de un tratament preferențial la evenimentele offline de tip Detox Your Mind, conferințe, școli de vară, cursuri  sau excursii în natură.

E-BOOK MIHAIL NEAMȚU

Vei primi la finalul cursului și o carte, în variantă e-book, semnată de Mihail Neamțu: dublu licențiat al Universității Babeş-Bolyai din Transilvania,  student Erasmus al Universității Ludwig Maximilians din Bavaria, Master of Arts al Universității din Durham și doctor al Universității din Londra, King’s College, cu stagii de cercetare în Statele Unite la Russell Kirk Center din Michigan și Woodrow Wilson International Center for Scholars din Washington DC.

Bilet Masterclass

Pachet Premium

✅ Acces nelimitat

✅ Acces complet la toate lecțiile video Masterclass și la suportul de curs

✅ Bonus 1 – Acces la grupul de susținere Whatsapp

✅ Bonus 2 – Înregistrarea cursului introductiv de Oratorie.

✅ Bonus 3 – E-book Mihail Neamțu

359 €

Bilet Masterclass

Pachet Basic

✅ Acces nelimitat

✅ Acces la 2 lecții video Masterclass introductive 

✅ Bonus 1 – Acces la grupul de susținere Whatsapp și Facebook

✅ Bonus 2– E-book Mihail Neamțu

159

                              Lecțiile vor putea fi accesate cu ajutorul unei parole primite, pe adresa de e-mail, după achiziția cursului.

MASTERCLASS PUBLIC SPEAKING

Contine unele dintre cele mai unice video-uri despre comunicare si BONUSURI extraordinare care nu sunt disponibile altundeva!

Fie riști să continui să pierzi ceea ce ai ori să obții aceleași rezultate, fie...

Scurtezi timpul de învățare prin cursul Masterclass Public Speaking!

Ca o recapitulare, vei învăța:

  • SECRETELE ORATORIEI 
  • VIZIBILITATE, NOTORIETATE, CREDIBILITATE
  • LIMBAJUL NON-VERBAL
  • REGULILE DE AUR ALE DISCURSULUI 
  • PUTEREA CUVINTELOR
  • EHTOS, PATHOS, LOGOS
  • COMPANIE, BRAND & SERVICII
  • SALES & ONLINE MARKETING
  • LIMBAJUL ECHIPEI

Beneficiile pe termen lung

Te poziționezi ca expert sau autoritate.

Vei fi căutat pentru munca sau expertiza ta, ca om care se exprimă clar și credibil, demonstrând competență în tot ceea ce face. 

Lumea se raportează la tine ca la o autoritate… pentru că te-ai inspirat din marii autori, inclusiv Aristotel, Cicero, Apostolul Pavel sau Augustin din Hippona. În acest fel, emani autoritate. 

Obții respectul oamenilor din jur.

Vezi în privirile oamenilor respectul și încrederea pe care ți-o oferă.

Înveți o mulțime de trucuri, efecte scenă și citate din marea bibliotecă a culturii europene.

Noua ta prestație va avea un efect încurajator, ameliorând toate sferele de activitate ale vieții tale.

Câștigi audiența

Audienta ta te sustine, te sprijină și rezonează cu tine, sorbind fiecare cuvânt pe care îl spui.

Discursurile tale devin mai usoare de exprimat în fața unei audiențe care este de partea ta. 

Devii captivant și memorabil.

Fiind văzut și auzit în orice situație, lași o amintire și o primă impresie, cu un efect motivant asupra audienței

A avea un stil recognoscibil și memorabil ajută la fidelizarea publicului.

Ți-e mai ușor să vinzi.

Materializezi orice oportunitate, fie de business, fie personală,  deoarece dispui de toate tehnicile necesare. 

Capitalizezi un procentaj de piață mult mai usor, având un avantaj competitiv.

 

Inspiri pe ceilalți.

Oamenii din jurul tău sunt mai motivați și dornici să se autodepășească, deoarece ești un mentor care influențează prin puterea exemplului.

Lucrurile vor decurge de la sine. Îți va plăcea foarte mult. 

Bilet Masterclass

Pachet Premium

✅ Acces nelimitat

✅ Acces complet la toate lecțiile video Masterclass

✅ Bonus 1 – Acces la grupul de susținere (Whatsapp / Facebook) 

✅ Bonus 2 – Înregistrarea cursului introductiv de Oratorie.

✅ Bonus 3 – E-book Mihail Neamtu

247€

Bilet Masterclass

Pachet Basic

✅ Acces nelimitat

✅ Acces la 2 lecții video Masterclass introductive

✅ Bonus 1 – Acces la grupul de susținere  (Whatsapp / Facebook) 

✅ Bonus 2 – E-book Mihail Neamtu

99 €

                                      Lecțiile vor putea fi accesate cu ajutorul unei parole primite, pe adresa de e-mail, după achiziția cursului.

Despre Mihail Neamțu

Mihail Neamțu este un educator, scriitor, filozof, strateg și public speaker. A oferit consultanță pentru oameni de business, CEOs, antreprenori, dar și lideri spirituali sau oameni politici.

 

Conturile sale YouTube, Facebook, Telegram, Instagram, TikTok, LinkedIn însumează peste 200.000 de abonați.

În ultimele decenii, a pledat pentru revenirea la educația clasică, folosind instrumente rafinate de Public Speaking & Storytelling. A scris peste 15 volume, între care și Vârstele iubirii, un best-seller deja tradus în limba italiană.

Doctor al Universității din Londra, Kings College, el predat la Acton University, Universitatea București și-n alte instituții de învățământ superior. A scris articole publicate de Oxford University Press, Brepols și alte edituri prestigioase. Este soț, tatăl unui copil și trăiește-n București.