Opțiunea Benedict

0
(0)

Era în firea lucrurilor ca după succesul primei cărții și memorabilei vizite și conferințe din această vară, Rod Dreher să revină cu o nouă carte, „Opțiunea Benedict”, la Editura Contra Mundum.

Este o carte consistentă și actuală în care se pune un accent apăsat pe soluțiile pe care le are la îndemână creștinul din zilelor noastre în fața totalitarismului din ce în ce mai fățiș. Ideea fundamentală a cărții este că în acest moment trecem printr-o barbarie din care nu ne putem salva, pe plan lumesc și nu numai, decât printr-o rupere cvasitotală de „cultura” contemporană.

„Noi, conservatorii creștini serioși, nu mai putem să ducem o viață la fel ca înainte și trebuie să găsim soluții comunitare inventive, care să ne ajute să ne păstrăm credința și valorile într-o lume tot mai ostilă acestor valori. Va trebui să alegem să facem un salt hotărâtor, într-un mod cu adevărat contracultural, înspre a trăi creștinismul așa cum se cuvine, fiindcă altfel îi vom condamna la asimilare pe copiii noștri și pe copiii copiilor noștri.”
iunie 2023
iulie 2023
No event found!
iunie 2023
iulie 2023
No event found!

Editura Contra Mundum

Câte de folositor a fost articolul?

Apasă pe o stea pentru a selecta recenzia

Recenzia medie 0 / 5. Număr voturi: 0

Nici un vot! Fii primul care votează

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.