Paula Seling în concert de Dragobete la Alba Iulia

0
(0)

Paula Seling face parte din galeria de voci strălucite ale cântecului popular, soul & folk, atins de inspirație duhovnicească. Ea impresionează atât prin tehnica vocală excelentă cât și prin căldura sufletească pe care o manifestă față de publicul care vine să o asculte. 

Cu mii de ore de concerte în săli arhipline, zeci de albume vândute, multiple concursuri muzicale câștigate și inedite apariții TV, Paula Seling, una dintre cele mai iubite interprete de la noi, ne face onoarea unul recital extraordinar în ziua de sâmbătă24 februarie, la Alba Iulia, de la ora 17:30, în Sala Mercur Lux.

Pasiunea pentru muzică a artistei a apărut încă din copilărie, când părinții au încurajat-o să studieze pianul. Apoi, în mod firesc, au urmat o serie de concursuri de pian încununate de reușite care i-au dat încredere și au determinat-o să urmeze o carieră muzicală.  

Apariția pe marea scenă a muzicii are loc în anul 1996, la Cerbul de Aur, însă debutul efectiv are loc în anul următor, la Mamaia, când câștigă Trofeul pentru cea mai bună interpretare. 

Este desemnată cea mai bună voce feminină (2001), câștigă Cerbul de Aur (2002), câștigă de două ori Selecția Națională a concursului Eurovision și reprezintă România, mai întâi la Oslo (2010, cu melodia „Playing with fire”, iar mai apoi la Copenhaga (2014), cu „Miracle”. 

Însă repertoriul său muzical nu s-a limitat doar la muzica de tip comercial. Crescută în credința creștină, Paula Seling interpretează și melodii religioase, iar mărturie stau albumele „La umbra crucii tale”, „Steaua răsare” sau „Spre lumile luminii”, acesta din urmă conținând melodii puse pe versurile poetului Traian Dorz.   

Anul 2017 a fost unul important pentru Paula Seling deoarece se împlineau 20 de ani de carieră muzicală de la debutul național la Festivalul Mamaia 1997, când a câștigat Trofeul. Și-a sărbătorit realizările prin spectacole aniversare  alături de orchestra Simfonică în orașe precum Sibiu, Iași, Craiova ori București. „A fost cel mai frumos cadou pe care l-am putut primi de ziua mea”, mărturisește solista născută pe 25 decembrie. (sursa: https://paulaseling.ro)

Vă invităm, așadar, ca de Dragobete, să luați parte alături de noi la un concert memorabil, lăsându-ne transpuși pentru câteva zeci de minute în lumea minunatelor acorduri muzicale care ne vor încălzi inimile și ne vor umple mințile de liniște și bucurie.

Biletele se pot achiziționa pe site-ul Marile Cărți: aici. Achiziționarea unui tichet VIP sau Standard garantează un loc pe durata întregului eveniment.

Evenimentul este organizat de Asociația Marile Cărți și susținut de Primăria Albă Iulia.

 

Câte de folositor a fost articolul?

Apasă pe o stea pentru a selecta recenzia

Recenzia medie 0 / 5. Număr voturi: 0

Nici un vot! Fii primul care votează

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.