Paula Seling în concert de Dragobete la Alba Iulia

0
(0)

Paula Seling face parte din galeria de voci strălucite ale cântecului popular, soul & folk, atins de inspirație duhovnicească. Ea impresionează atât prin tehnica vocală excelentă cât și prin căldura sufletească pe care o manifestă față de publicul care vine să o asculte. 

Cu mii de ore de concerte în săli arhipline, zeci de albume vândute, multiple concursuri muzicale câștigate și inedite apariții TV, Paula Seling, una dintre cele mai iubite interprete de la noi, ne face onoarea unul recital extraordinar în ziua de sâmbătă24 februarie, la Alba Iulia, de la ora 17:30, în Sala Mercur Lux.

Pasiunea pentru muzică a artistei a apărut încă din copilărie, când părinții au încurajat-o să studieze pianul. Apoi, în mod firesc, au urmat o serie de concursuri de pian încununate de reușite care i-au dat încredere și au determinat-o să urmeze o carieră muzicală.  

Apariția pe marea scenă a muzicii are loc în anul 1996, la Cerbul de Aur, însă debutul efectiv are loc în anul următor, la Mamaia, când câștigă Trofeul pentru cea mai bună interpretare. 

Este desemnată cea mai bună voce feminină (2001), câștigă Cerbul de Aur (2002), câștigă de două ori Selecția Națională a concursului Eurovision și reprezintă România, mai întâi la Oslo (2010, cu melodia „Playing with fire”, iar mai apoi la Copenhaga (2014), cu „Miracle”. 

Însă repertoriul său muzical nu s-a limitat doar la muzica de tip comercial. Crescută în credința creștină, Paula Seling interpretează și melodii religioase, iar mărturie stau albumele „La umbra crucii tale”, „Steaua răsare” sau „Spre lumile luminii”, acesta din urmă conținând melodii puse pe versurile poetului Traian Dorz.   

Anul 2017 a fost unul important pentru Paula Seling deoarece se împlineau 20 de ani de carieră muzicală de la debutul național la Festivalul Mamaia 1997, când a câștigat Trofeul. Și-a sărbătorit realizările prin spectacole aniversare  alături de orchestra Simfonică în orașe precum Sibiu, Iași, Craiova ori București. „A fost cel mai frumos cadou pe care l-am putut primi de ziua mea”, mărturisește solista născută pe 25 decembrie. (sursa: https://paulaseling.ro)

Vă invităm, așadar, ca de Dragobete, să luați parte alături de noi la un concert memorabil, lăsându-ne transpuși pentru câteva zeci de minute în lumea minunatelor acorduri muzicale care ne vor încălzi inimile și ne vor umple mințile de liniște și bucurie.

Biletele se pot achiziționa pe site-ul Marile Cărți: aici. Achiziționarea unui tichet VIP sau Standard garantează un loc pe durata întregului eveniment.

Evenimentul este organizat de Asociația Marile Cărți și susținut de Primăria Albă Iulia.

 

Câte de folositor a fost articolul?

Apasă pe o stea pentru a selecta recenzia

Recenzia medie 0 / 5. Număr voturi: 0

Nici un vot! Fii primul care votează

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Un răspuns

  1. Dragi prieteni, sunt foarte incantata sa va povestesc despre Paula Seling, o artista extraordinara care aduce in muzica romaneasca o combinatie perfecta intre folclor, soul si folk. Ceea ce ma impresioneaza cel mai mult la ea este tehnica vocala excelenta si caldura sufleteasca pe care o transmite prin muzica sa. In plus, pasiunea si talentul sau pentru muzica s-au manifestat inca de la o varsta frageda, iar acum, dupa ani de munca si recunoastere, ea ne face onoarea sa sustina un recital extraordinar pe data de 24 februarie la Alba Iulia. Si asta nu este tot, pentru ca Paula Seling a castigat numeroase trofee si a reprezentat Romania de doua ori la Eurovision, insa repertoriul sau nu se opreste doar la muzica comerciala, ci include si melodii religioase pline de emotie. Cu siguranta, concertul sau va fi o experienta memorabila si sunt convinsa ca ne va captiva cu vocea si carisma sa. Asa ca, va invit sa nu ratati acest eveniment special si sa va achizitionati bilete cat mai curand posibil pentru a avea un loc asigurat la concert. Sa intampinam impreuna primavara si sa ne lasam cuceriti de minunatele acorduri muzicale oferite de Paula Seling la Alba Iulia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.