Anul Bibliei la Clubul Marile Cărți

5
(3)

Într-o lume mereu în mișcare, adesea plină de anxietate și situații neașteptate, Clubul Marile Cărți vine cu o invitație specială pentru toți cei dornici să exploreze adâncimile Cuvântului lui Dumnezeu. Cu entuziasm, vă prezentăm noul nostru proiect: „Anul Bibliei”.

Acest nou proiect îl are drept inițiator pe Părintele Cătălin Varga, doctor al Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Părintele Cătălin este extraordinar cercetător biblist și poet. Este membru al Orthodox Center for the Advancement of Biblical Studies, al Asociației Transilvane pentru Literatura Română şi Cultura Poporului Român – ASTRA, al Uniunii Bibliștilor din România și al Asociația de Filologie și Hermeneutică Biblică din România. Aici puteți vizualiza CV-ul Părintelui Varga cu prolifica sa activitate academică și literară.

Dincolo de agitația zilnică și preocupările efemere, Biblia rămâne un izvor nesecat de înțelepciune divină și ghid spiritual. Prin intermediul unor cursuri online captivante, vom deschide ușile către o explorare profundă a textelor sacre, alături de invitați de renume din lumea teologică românească.

Proiectul „Anul Bibliei” se va desfășura sub forma unor cursuri online lunare, începând cu 15 noiembrie, pe platforma Zoom.

Prima întâlnire va avea ca temă metodele de interpretare și înțelegere a Bibliei, sub forma unui curs de hermeneutică biblică. Aici veți învăța cum să descifrați înțelesurile profunde ale textelor biblice, dezvăluind misterele ascunse ale Cuvântului lui Dumnezeu.

În luna decembrie, ne vom adânci în înțelegerea profețiilor din Vechiul Testament referitoare la nașterea și lucrarea Domnului Iisus Hristos.

În lunile următoare, ne vom dedica studiului poeziei biblice, în special a nemuritoarei cărți a Psalmilor. Această carte reprezintă un izvor nesecat de înțelepciune și vor oferi perspective unice asupra relației noastre cu divinitatea.

De asemenea, vom găzdui și emisiuni de tip dialog cu personalități remarcabile ale lumii biblice din România, abordând teme actuale și provocatoare.

Pentru a vă alătura acestui proiect special, vă rugăm să vă achiziționați un abonament Bronze de pe site-ul nostru www.marilecarti.ro, pentru a primi linkul de conectare la întâlnirile noastre online.

Cu un cost accesibil, veți avea ocazia să participați la această călătorie spirituală fascinantă, însoțiți de pasionați cercetători ai Sfintei Scripturi.

În „Anul Bibliei”, la Clubul Marile Cărți, veți descoperi bogăția și profunzimea Cuvântului lui Dumnezeu într-un mod cu totul nou. Acest proiect este o oportunitate unică de a hrăni sufletul și de a călători în adâncurile spirituale ale Bibliei. Așteptăm cu nerăbdare să vă avem alături de noi în această călătorie spre cunoaștere și înțelepciune.

Câte de folositor a fost articolul?

Apasă pe o stea pentru a selecta recenzia

Recenzia medie 5 / 5. Număr voturi: 3

Nici un vot! Fii primul care votează

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.