Student al Marilor Cărți

Student al Marilor Cărți
5
(1)

Ești student și cauți un mentor care te învață cum să studiezi eficient, cum îți planifici timpul, cum să-ți antrenezi sinapsele și memoria? Ai vrea să te simți stăpân pe tine atunci când trebuie să susții un discurs? Aspiri să dobândești abilități de gândire logică și comunicare persuasivă (public speaking & storytelling)?

Crezi că merită să deții mai multe noțiuni de cultură generală, limbi străine, filozofie și istoria religiilor? Ai vrea să fii echipat pentru competiția economică acerbă din care România face parte?

Pentru inspirație, folosim ideile, argumentele și trucurile livrate de genii consacrate, de la Aristotel sau Marcus Aurelius până la Augustin, Dante, Machiavelli, Dostoievski, C. G. Jung, Einstein sau Jordan Peterson.

Profită de super-promoția toamnei (reducere de 50% pentru studenți!) și abonează-te cu 5€ / lunar, devenind membru full (nivel Bronze), cu acces direct la zeci de clipuri video pe teme de psihologie, strategie, dezvoltare personală, filozofie și teologie, plus trucuri practice dezvăluite de experții Clubul Marilor Cărți.

Clubul nostru se adresează tuturor studenților, dar și adulților care iubesc spațiul libertății, dezbaterile necenzurate și valorile perene ale umanității: Binele, Adevărul, Frumosul.

iunie 2023
iulie 2023
No event found!

Câte de folositor a fost articolul?

Apasă pe o stea pentru a selecta recenzia

Recenzia medie 5 / 5. Număr voturi: 1

Nici un vot! Fii primul care votează

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.