Flash Sales. 50% off pentru toate abonamentele Clubului Marilor Cărți

0
(0)

Un cadou de Paște greu de refuzat!

Sunt Mihail Neamțu, președintele clubului Marilor Cărți și doresc să te anunț călduros și foarte personal că, de Sfintele Paști, avem reduceri irezistibile. Am convins echipa de marketing să oferim 50% discount pentru toate abonamentele între ziua de vineri (23.59h) și luni (23.59h). Acest Flash Sales durează 72h și merită atenția dumneavoastră!

Doar astăzi, mâine și poimâine beneficiezi de oferta specială a Clubului Marilor Cărți. În luna mai se anunță peste 15 invitați de top care ne vor introduce în lumea lui Dostoievski, Orwell, Hegel, Dante sau Aristotel.

Nu în ultimul rând, vă invităm să relansăm practica lecturii în familie prin întâlnirile dintre părinți și copii, în fiecare marți, de la ora 19:30, în compania unor scriitori precum C.S. Lewis, Antoine de Saint-Exupéry sau Ion Creangă. Exercițiile de dicție, vocabular sau memorie s-au dovedit productive pentru copiii care ne-au urmărit cu entuziasm.

Clubul Marilor Cărți este comunitatea minților frumoase într-o Românie deșteaptă.

Flash sale

Ai la dispoziție 72 ore pentru a deveni membrul unui Club select dedicat studiului și învățării experiențiale.

Cumpără un abonament Bronze sau fă acum un upgrade la nivelul Silver Family, Gold sau Platinum pentru a participa la evenimente precum DETOX YOUR MIND la Păltiniș în perioada 28 mai – 30 mai 2021 (filozofie, literatură și muzică de Bach) sau într-o Vacanță la Putna (iulie 2021, unde pregătim ateliere creative de oratorie, lecturi din clasici, recital de poezie).

Reducerea de 50% se aplică tuturor abonamentelor, inclusiv ședințelor de coaching 1:1 oferite la nivel Gold și Platinum.

Transformarea lumii începe cu tine și cu mine.

Vă urăm un Paște plin de lumină și vă spunem anticipat: Hristos a înviat!

Cu prețuire,
Mihail Neamțu

Câte de folositor a fost articolul?

Apasă pe o stea pentru a selecta recenzia

Recenzia medie 0 / 5. Număr voturi: 0

Nici un vot! Fii primul care votează

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.