Protestul răsfățaților

0
(0)

Un răspuns neașteptat din partea unui jurnalist de la SkyNews Australia către tinerii care au protestat împotriva schimbărilor climatice:

„Sunteți prima generație care a cerut aer condiționat în fiecare clasă; lecțiile voastre sunt toate făcute la computer; aveți televizor în fiecare cameră; petreceţi toată ziua folosind mijloace electronice; majoritatea mergeţi la şcoală în auto în loc să mergeți in transport public…

Sunteţi cel mai mare consumator de bunuri de larg consum din istorie, cumpărând continuu cele mai scumpe haine pentru a fi «la modă»; protestul vostru este anunțat prin mijloace digitale și electronice

Oameni buni, înainte de a protesta, opriți aerul condiționat, mergeți la școală pe jos, închideți telefoanele și citiți o carte.

Făceți-vă un sandwich în loc să cumpărați mâncare ambalată.

Nimic din toate acestea nu se va întâmpla. De ce? Pentru că sunteţi răsfățați, egoiști, prost crescuți şi manipulaţi de oameni care vă folosesc energia și ignoranța. Unii v-au convins că acest protest este o cauză nobilă şi, între timp, voi vă bucurați mai departe de cel mai sălbatic lux occidental.

Treziți-vă, maturizați-vă și închideți gura.”

Câte de folositor a fost articolul?

Apasă pe o stea pentru a selecta recenzia

Recenzia medie 0 / 5. Număr voturi: 0

Nici un vot! Fii primul care votează

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.