Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Bufnița din dărâmături. Insomnii teologice în România postcomunistă, de Mihail Neamțu, în format Ebook

0
(0)

Volumul de debut al lui Mihail Neamțu, Bufnița din dărâmături. Insomnii teologice în România postcomunistă, revine sub formă de Ebook.

Prima ediție apărută în anul 2005 a fost receptată cu generozitate de către mediile culturale românești, stocurile din librării epuizându-se rapid. Acest fapt l-a determinat pe autor să reediteze cartea în 2008, ediția a doua fiind si ea bine receptată de public.

Clubul Marile Cărți vă oferă posibilitatea de a achiziționa Bufnița din dărâmături. Insomnii teologice în România postcomunistă, volum, în format Ebook, direct din magazinul site-ului.

Bufnița din dărâmături. Insomnii teologice în România, își propune să redescopere tonul profetic în ambientului urban al teologiei. Pornind de la convingerea că fără exercițiul iertării și al improvizației n-am putea dialoga, eseurile de față pledează eclectic în favoarea unei confruntări robuste între ortodoxie și modernitate.

Efortul de interpretare a „semnelor vremii” e însoțit de exerciții de admirație, dar și de accente critice care slujesc aceleiași vocații creștine a desăvârșirii. Cartea construiește punți între lumi ce se ignoră de regulă, confirmând înțelepciunea tradiției, potrivit căreia teologia  este un comentariu la experiența personală a libertății.

Câte de folositor a fost articolul?

Apasă pe o stea pentru a selecta recenzia

Recenzia medie 0 / 5. Număr voturi: 0

Nici un vot! Fii primul care votează

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole

Distribuie

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn