Bufnița din dărâmături. Insomnii teologice în România postcomunistă, de Mihail Neamțu, în format Ebook

0
(0)

Volumul de debut al lui Mihail Neamțu, Bufnița din dărâmături. Insomnii teologice în România postcomunistă, revine sub formă de Ebook.

Prima ediție apărută în anul 2005 a fost receptată cu generozitate de către mediile culturale românești, stocurile din librării epuizându-se rapid. Acest fapt l-a determinat pe autor să reediteze cartea în 2008, ediția a doua fiind si ea bine receptată de public.

Clubul Marile Cărți vă oferă posibilitatea de a achiziționa Bufnița din dărâmături. Insomnii teologice în România postcomunistă, volum, în format Ebook, direct din magazinul site-ului.

Bufnița din dărâmături. Insomnii teologice în România, își propune să redescopere tonul profetic în ambientului urban al teologiei. Pornind de la convingerea că fără exercițiul iertării și al improvizației n-am putea dialoga, eseurile de față pledează eclectic în favoarea unei confruntări robuste între ortodoxie și modernitate.

Efortul de interpretare a „semnelor vremii” e însoțit de exerciții de admirație, dar și de accente critice care slujesc aceleiași vocații creștine a desăvârșirii. Cartea construiește punți între lumi ce se ignoră de regulă, confirmând înțelepciunea tradiției, potrivit căreia teologia  este un comentariu la experiența personală a libertății.

Câte de folositor a fost articolul?

Apasă pe o stea pentru a selecta recenzia

Recenzia medie 0 / 5. Număr voturi: 0

Nici un vot! Fii primul care votează

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.