Academia de lideri

Academia de lideri este o platformă de creștere destinată celor care-și doresc o dezvoltare continuă într-un mediu sănătos, optimist și luminos. Veți întâlni liderii unor industrii importante, dar și oameni dornici să atingă excelența în domeniul profesional, personal, politic și  spiritual. Venim în sprijinul celor care apreciază educația clasică, aristocrația valorilor creștine și instituțiile democratice ale civilizației occidentale, dar care utilizează fără inhibiții noile tehnologii, inclusiv inteligența artificială. Creștem oameni, echipe, afaceri și comunități.

Programul nostru se adresează tuturor care au vocație de lideri în domeniul antreprenorial, educațional, politic sau religios, dar și angajaților din mediul corporatist sătui de cenzură, conformism și Groupthink, însă  dornici să regăsească oaza pierdută de libertate.

Academia de Lideri se desfășoară fizic pe parcursul a trei luni: septembrie, octombrie și noiembrie 2023. O întâlnire pe lună, într-o zi de sâmbătă, la Grand Hotel Continental București, de la ora 10 la 17.

Ce voi obține la capătul unui program?

Vei spune altfel povestea eroilor tăi. Vei depăși blocajul mental care-ți oprește creșterea. Vei întări carisma personală. Vei dobândi o viziune cuprinzătoare despre viitor. Vei birui complexele de inferioritate. Vei lepăda fricile. Vei părăsi mediocritatea și timiditatea, îmbrățișând o perspectivă curajoasă asupra relației tale cu partenerii, clienții ori susținătorii din comunitate. Vei descoperi secretele comunicării brandului personal folosind metodologia Story Brand consacrată de coach Donald Miller. Vei simți nu doar că îți împlinești chemarea, ci și că te pregătești să lași o moștenire materială și spirituală copiilor și nepoților tăi.

Vei avea acces la peste 100 de rezumate ale unor cărți de căpătâi scrise de autori consacrați de la Homer, Platon, Aristotel, Plutarh sau Marc Aureliu până la Sfântul Augustin, Grigorie de Nyssa, Dante Alighieri, Machiavelli, Thomas Hobbes, Adam Smith, J. J. Rousseau, I. Kant, G.W.F. Hegel, Carl von Clausewitz, Karl Marx, John Stuart Mill, F. M. Dostoievski, Lev Tolstoi, Sigmund Freud, Max Weber, Martin Heidegger, Mircea Eliade, C. G. Jung, Friedrich von Hayek, Al. Soljenițîn, Viktor Frankl, Jaak Panksepp, Cornelius Ryan, J. R. R. Tolkien, dar și Napoleon Hill, Steven Covey, Jim Rohn, Tony Robbins, Walter Isaacson, B. Brown ori Jordan Peterson.

BENEFICII 

 • MasterClass cu Dr Mihail Neamțu: Arta conducerii și lecțiile istoriei (400 minute);
 • Workshop cu Virgil Mănescu (sommelier): Cultura ospitalității și secretele bunelor maniere; 
 • Workshop cu Dr. ing. Bogdan Toader: Revoluția inteligenței artificiale;
 • Înregistrări în exclusivitate (peste 500 de minute audio) cu rezumatele celor mai importante cărți care au influențat lideri globali precum Napoleon Bonaparte, Winston Churchill, Regele Carol al României, Regina Maria, Warren Buffett, Steve Jobs, Ray Dalio, Steven Covey, John Maxwell, Elon Musk, Donald Trump, Ronald Reagan, Margaret Thatcher, Richard Branson, Andrew Carnegie, Henry Ford, Peter Thiel, Thomas Edison, Papa Ioan Paul al II-lea, Jordan Peterson, Joseph Ratzinger sau Papa Francisc;
 • Acces 24/7 la arhiva Clubului Marile Cărți (audio/video);
 • Reducere de 30% pentru serviciile platformei BusinessFly.Ai;
 • Reducere de 30% pentru serviciile platformei AiFactory.Ro;
 • Networking lunar;
 • Newsletter săptămânal.

Fiind antreprenor, sunt un om practic și n-avem nevoie de multă teorie, ci de soluții practice oferite de oameni cu experiență. Ce oferiți în întâmpinarea acestei nevoi?

Pentru că nevoile tale sunt reale și urgente, vei primi lecții video incredibile din partea unor lideri care au excelat în diferite profesii și industrii, de la Cristian Onețiu (Life Care), Mugurel Stan (Big Life Project), Daniel Isai (SaladBox), Dragoș Mărgineanțu (Boeing) sau Ovidiu Toader (coaching). Cea mai importantă contribuție, însă, o reprezintă comunitatea unde vei putea întâlni viitori parteneri, echipa de susținători și, mai ales, viitori prieteni de suflet.

Care sunt deprinderile practice pe care le vei dezvolta în cadrul acestui program?

Prin interacțiunea cu experții noștri, vei avea oportunitatea să dobândești o serie de deprinderi practice care te vor ajuta să evoluezi pe multiple planuri. Acestea includ:

 • Oratoria și arta povestirii: Vei învăța tehnici de comunicare eficientă și moduri de a-ți îmbunătăți abilitățile de a transmite mesaje puternice și captivante.
 • Utilizarea instrumentelor AI: Vei explora profesionist instrumente precum ChatGPT sau Midjourney pentru a înțelege cum poți beneficia de inteligența artificială în diferite contexte, de la crearea conținutului la interacțiunea cu publicul.
 • Crearea unui portal online pentru afacerea ta: Vei învăța să dezvolți nu doar un site web care transmite informații, ci și o platformă care generează venituri și interacțiune cu toți clienții sau prospecții tăi. Vei crește brandul personal și cifra de afaceri în ritmul revoluției digitale de astăzi.
 • Strategii de creștere a brandului pe social media: De la experți în domeniu, vei învăța tactici și trucuri pentru a-ți promova brandul pe platformele sociale noi și emergente. Vei descoperi cum să atragi audiența potrivită și să creezi conținut care să genereze impact.

În ansamblu, vei dobândi competențe cheie care te vor ajuta să-ți dezvolți personalitatea, să-ți consolidezi brandul și să-ți maximizezi potențialul într-o lume dominată de tehnologie și comunicare eficientă.

Dacă nu pot participa la întâlnirile care vor avea loc fizic, există posibilitatea să mă conectez online, beneficiind de o reducere de preț?

Toți abonații vor avea acces la înregistrarea video a întâlnirilor live.

Prima întâlnire va avea loc în 30 septembrie la Grand Hotel Continental pe Calea Victoriei 56, sector 1, București.

Locurile sunt limitate, așa că rezervă-ți acum locul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.