Conferința VIP Huxley și Minunata Lume Nouă. Invitați Dragoș Paul Aligică & Mihail Neamtu. Sala Dalles

Sub genericul „Aldous Huxley și Minunata lume nouă. O incursiune la frontierele tehnologiei, ideologiei și naturii umane”, Clubul Marile Cărți,  în parteneriat cu Lider.AI, vă invită nouă conferință.

Evenimentul va avea loc la Sala Dalles din București, în data de 11 decembrie, începând cu ora 18:30 și ne-am propus ca profitul obținut din vânzarea de bilete să fie donat pentru ajutorarea victimelor războiului din Ucraina.

La această conferință ne vor fi alături, pentru a analiza gândirea lui Aldous Huxley, două personalități remarcabile: Dragoș Paul Aligică, cunoscut pentru expertiza sa în domeniul filozofiei politice și al economiei, și Mihail Neamțu, filozof și scriitor binecunoscut. Aceștia vor explora și dezvălui complexitatea operei lui Huxley, atât în ceea ce privește ideologiile totalitare, cât și transformările la care este supusă natura umană sub impactul tehnologiei.

„Minunata Lume Nouă” este un roman distopic scris de Aldous Huxley  în prima jumătate a secolului al XX-lea.  Cartea prezintă o viziune tulburătoare a unui viitor în care știința și tehnologia au ajuns să controleze societatea umană în toate dimensiunile ei. Oamenii sunt controlați genetic încă de la naștere pentru a îndeplini anumite roluri, iar în schimbul unei continue și forțate stări de bine sunt gata oricând să renunțe la libertatea individuală.

Biletele VIP sunt limitate, așa că nu ratați ocazia de a fi prezenți la acest eveniment special  și de a contribui unei cauze umanitare.  

Puteți achiziționa 2 tipuri de bilete:

1. BILET VIP (100 RON). Beneficiile Dumneavoastră includ:

  • Loc VIP asigurat în primul rând/primele două rânduri.
  • Acces privilegiat la achiziționarea de cărți, cursuri și autografe.
  • Fotografie personalizată cu invitatul Marile Cărți.

2. BILET STANDARD (35 RON). Beneficiile Dumneavoastră includ:

  • Acces privilegiat la achiziționarea de cărți și la autografe.
  • Loc asigurat pe scaun (primul venit, primul servit).

Vă așteptăm!

3 răspunsuri

  1. Buna ziua, as fi preferat ca profitul obtinut din aceasta activitate sa fie indreptat catre cetateni romani. Cauze bune si mai importante sunt in aceasta tara.
    Cu stima
    Dana Isaroiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.