Bilet gratuit! Conferința Eros Logos & Agape la Feldru. Invitat: Mihail Neamțu

Clubul Marile Cărți vă invită în data de 1 aprilie, la Feldru, la Conferința Eros, Logos & Agape susținută de domnul Mihail Neamțu, care va avea loc la Centrul Cultural Feldru, începând cu orele 19:00.

În cadrul întâlnirii va avea loc și lansarea ultimului volum proaspăt ieșit de sub lumina tiparului al invitatului, Eros, Logos și Agape. Dragostea în era Smartphone.

„Suntem condamnați să repetăm ceea ce nu reparăm. Iubirea modernă așteaptă ca un pacient nerăbdător să-și întâlnească medicul de specialitate. Se cere mai întâi diagnosticul și abia mai apoi terapia. Nori negri plutesc asupra inimii omului contemporan. Dragostea: dorim s-o trăim plenar, dar nu știm cum. Îndatorați cultului romantic al erotismului spontan și incandescent, am vrea să celebrăm iubirea tinerească, pură, eroică și nerăbdătoare. În același timp, constrângerile pedestre și terestre ale vieții sociale ne condamnă frecvent la despărțiri premature și dezamăgiri tardive. Trăim o veritabilă epidemie de singurătate printre adulții condamnați să agonizeze între entuziasmul virtual și cinismul real al societății de consum. Cerul melancoliei umbrește călătoria muritorilor aflați în căutarea fericirii conjugale (și mai puțin a responsabilității personale).”

Mihail Neamțu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.