Bilet VIP. Conferință Geneză și Înviere. Cum citim Biblia astăzi? Mihail Neamțu și Adrian Papahagi. Satu Mare, Hotel Poesis

În cadrul plin de eleganță la Hotel Poesis din Satu Mare, îi vom avea în ziua de 13 ianuarie 2023, de la ora 18:30 oaspeți pe profesorul Adrian Papahagi și pe scriitorul Mihail Neamțu care își vor lansa volumul scris împreună, Geneză și Înviere.
Evenimentul acesta își propune ca, prin dialogul care va avea loc între cei doi cunoscuți invitați, să readucă în inimile românilor bucuria credinței. Creștinismul se diferențiază de orice altă religie prin faptul că el ne vorbește despre revoluția iubirii, a iubirii Mântuitorului care S-a Întrupat din dragoste pentru noi. Prin întrupare „absolutul și-a asumat condiția relativului” pentru ca noi să experimentăm iubirea lui Dumnezeu.
Totodată, în cadrul acestui eveniment va avea loc și lansarea cărții Geneză și Înviere. Cum citim Biblia astăzi? în cuprinsul căreia se regăsesc dialoguri asemănătoare celui pe care vi-l propunem.
După cum mărturisesc cei doi autori, volumul este îndrăzneala unui  filolog și a unui teolog în marginea Logosului, și pornește din dragoste pentru Biblie și din atașament față de cultura pe care a zămislit-o Cartea Cărților. Exegeza textului revelat se prelungește cu discuții despre actualitate, căci ambii autori sunt implicați în zbaterile și dezbaterile veacului și cetății.
Biletul VIP oferă prioritate la autografe, fotografii și loc garantat pe scaun! Locurile sunt sunt limitate.
Adresa: Strada Mircea cel Bătrân, nr. 11, Satu Mare
Vă așteptăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.