Brené Brown, Curajul de a fi vulnerabil. Invitat-special: Lavinia Bratu

Brené Brown (n. 1965), autoarea cu care ne vom întâlmii în 9 martie este profesoară şi cercetătoare la Colegiul Postuniversitar de Asistenţă Socială din cadrul Universității Houston, Texas. În ultimii treisprezece ani, cercetarea pe care a desfășurat-o s-a concentrat asupra unor teme precum vulnerabilitatea, curajul, sentimentul valorii personale şi cel al ruşinii.

Este autoarea a trei cărți care au ajuns în topul celor mai bine vândute titluri conform cotidianului The New York Times: Darurile imperfecţiunii) în 2010, Curajul de a fi vulnerabil în 2012 şi Ridică-te puternic în 2015.

Brené Brown este și fondatoarea comunităţilor The Daring Way („Calea îndrăzneaţă“) şi Courage Works („Curajul funcţionează“), care oferă cursuri online, ateliere pentru persoanele private şi organizaţii.

Lavinia Bratu, biolog și psiholog de profesie, este Doctor în Stiințe la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara. Își desfășoară activitatea ca terapeut în medicină complementară și alternativă și consilier de dezvoltare personală. Este autoarea cărților Dietetica, o nouă filosofie de viață!  Volumul I: Despre schimbare, simplitate, sănătate…, Dietetica, o nouă filosofie de viață! Volumul 2: Hrană pentru minte, suflet și viață!, #30 DayNoSugar – Puterea de a reuși #împreună și 365 de momente de reconectare cu tine.

(sursa: https://www.paginadepsihologie.ro/produs/curajul-de-a-fi-vulnerabil-2/, https://www.laviniabratu.ro/carti/)

 

Dată

mart. 09 2022
Expired!

Ora

19:30 - 20:30

Labels

Bronze
QR Code

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *