Capcanele micromanagementului. Invitat-special: Gabriel Purcăruș

Marți, 25 ianuarie 2022, de la ora 19:30 (ora României), ne vom revedea la o nouă întâlnire Silver Business. Împreună cu domnul Gabriel Purcăruș vom analiza posibilele blocaje care intervin în deciziile pe care le facem în ceea ce privește dezvoltarea noastră, dar și a afacerii proprii, având în vedere capcanele micromanagementului.

În elaborarea planului nostru de viață se strecoară de obicei multe capcane. Mintea umană își schimbă foarte des direcțiile, iar bunele intenții nu sunt suficiente. Majoritatea dintre noi elaborăm o listă ambițioasă de obiective la începutul anului, dar,  în 99% dintre situații, nu reușim să le îndeplinim. Problema este tocmai intervalul de timp ales – un an este de regulă prea scurt pentru a realiza schimbări majore și prea lung pentru a ne îndemna la acțiune imediată.
Cum putem totuși depăși această dificultate? În volumul Kaizen, autorul Robert Maurer ne indică secretul ocolirii blocajelor afective si al realizării planului de viață prin metoda schimbărilor mici. Ce vom deveni peste cinci ani depinde in mare măsură de obiceiurile pe care le implementăm in următoarele cinci minute.

Mintea nu cunoaște alte limite în afară de cele pe care le stabilim noi înșine

 

Linkul întâlnirii:
https://us02web.zoom.us/j/83648430909?pwd=eUZPdDVZSzUxQ20zQ2tQQXdBYW54dz09
Meeting ID: 836 4843 0909
Passcode: DXupY7

Dată

ian. 25 2022
Expired!

Ora

19:30 - 20:30

Labels

Silver
QR Code

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *