Pelerinaj Israel: Pe urmele Mântuitorului în Tara Sfântă

Alături de Filadelfia Turism vă invităm într-un pelerinaj în Israel, pe urmele Mântuitorului în Țara Sfântă.

În perioada 2-7 septembrie, vom vizita orașele Tel Aviv, Bethleem, Nazaret și locuri de aducere aminte precum Zidul Plângerii, Marea Galileii ori Via Dolorosa.  Iar invitatul special care ne va însoți pe parcursul sejurului va f1 scriitorul Mihail Neamțu!

Drumul Crucii are o greutate aparte și acum după 2000 de ani. Via Dolorosa este calea pe care a pășit Iisus Hristos, purtând Crucea pe umeri, de la pretoriu unde a fost dată sentința până la Golgota, locul Răstignirii. Marcat în 14 locuri pentru a readuce în atenția pelerinilor momentele de cădere sub greutatea Crucii, întâlnirile cu Fecioara Maria, Simon Cirineanul sau Veronica, cea care a șters fața lui Iisus Hristos, acest drum modifică structura inimii oricărui om care îi calcă pietrele. Fiecare locație din acest pelerinaj are o rădăcină puternic ancorată în istorie. Cuvintele din Noul Testament capătă o dovadă fizică, palpabilă, în timp ce răsună în gândurile pelerinilor.

Pentru informații suplimentare vă rugăm vizitați site-ul Filadelfia Turism sau să contactați agenția telefonic, la numerele următoare: 0730.585.800, 0755.019.270, 0744.509.540 ori prin e-mail: bistrita4@filadelfiaturism.ro, bistrita1@filadelfiaturism.ro

Circuit Israel

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.