Conferința Ortodoxia și marea resetare, invitat Părintele Josiah Trenham. Bilet VIP

Avem plăcerea de a vă invita la o conferință specială sub titlul „Ortodoxie și marea resetare”, care va avea loc în data de 14 mai, începând cu ora 18:00, la Casa de Cultură a Studenților din București, Calea Plevnei 61, sector 1.

Această conferință reprezintă o oportunitate unică de a explora rolul și relevanța Ortodoxiei în contextul schimbărilor profunde ale lumii contemporane. Sub îndrumarea noastră va fi un invitat de marcă, Părintele Josiah Trenham, cunoscut pentru înțelepciunea și claritatea sa în expunerea învățăturilor ortodoxe.

Josiah Trenham este preot, dascăl, soț și tată a zece copii, dar mai ales o voce profetică a Ortodoxiei americane. Este absolvent al Westminster Seminary California şi are un doctorat în teologie la Universitatea Durham, obţinut în 2004, sub îndrumarea lui Andrew Louth. A fost profesor la California Baptist University (2003-2010), iar în prezent este profesor la St. Katherine College, San Marcos, California. A publicat cărţile: Marriage and Virginity According to St. John Chrysostom (2013) şi Contra Mundum (2024).

Părintele Josiah Trenham va aborda teme importante legate de impactul pe care creștinismul îl are astăzi asupra societății și modul în care credința ortodoxă ne poate ghida în aceste vremuri de incertitudine și schimbare.

Cadrul evenimentului va avea loc și lansarea ediției românești a cărții părintelui, Contra mundum. Ortodoxia și „Marea Resetare”, ultimul volum apărut la Editura Marile Cărți.

Vă încurajăm să vă alăturați nouă pentru o seară de discuții, reflecții profunde și networking.  Împreună, vom avea oportunitatea de a adresa întrebări și de a interacționa cu Părintele Josiah Trenham într-un cadru  inspirațional și edificator.

Puteți să vă achiziționați un bilet VIP în valoare de 99 de lei care vă va oferi următoarele beneficii:

  • loc în primele trei rânduri
  • o carte gratuită de la Editura Marile Cărți
  • acces prioritar la fotografii și autografe

Intrarea e liberă, pe baza unei înregistrări prealabile și doar în limita locurilor disponibile, în afara locurilor VIP.

Vă mulțumim anticipat pentru interesul și implicarea dumneavoastră. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim și să explorăm împreună aceste teme deosebit de relevante și provocatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.