Bilet Gratuit! Conferință și lansare de carte: Geneză și Înviere. Cum citim azi Biblia? Mihail Neamțu și Adrian Papahagi

În prima lună a anului, Clubul Marile Cărți vă  invită, în data de 18 ianuarie 2023, la conferința și lansarea cărții Geneză și Înviere. Cum citim azi Biblia?,  carte scrisă de Mihail Neamțu și Adrian Papahagi.

După cum mărturisesc cei doi autori, volumul este îndrăzneala unui  filolog și a unui teolog în marginea Logosului, și pornește din dragoste pentru Biblie și din atașament față de cultura pe care a zămislit-o Cartea Cărților. Exegeza textului revelat se prelungește cu discuții despre actualitate, căci ambii autori sunt implicați în zbaterile și dezbaterile veacului și cetății.

Conferința  va avea loc în data de 18 ianuarie 2023, de la ora 18:30,  în Sala Europa Christiana, a Palatului Patriarhiei. 

Adresa: Palatul Patriarhiei, Strada Patriarhiei, București.

 Cei care achiziționează biletul VIP, în valoare de 100 de lei,  au prioritate la autografe, vor avea posibilitatea de a face poze cu autorii și au locul pe scaun garantat!

Vă așteptăm!

2 răspunsuri

  1. In legatura cu rezervarea unui loc la lansarea de mâine, 18 ianuarie, de la ora 18, 30, a cărții „Geneză și Înviere”, la Palatul Patriarhiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.