Lansare de carte, Cornel Petrișor: Prețul libertății

Lansarea volumului va avea loc la București în 13 decembrie de la ora 15:00, la Palatul Parlamentului, foaier 1M, Senat.

Evenimentul are loc în parteneriat cu Institutul de Studii Politice Conservatoare „Mihai Eminescu.

Dorim să menționăm că intrarea în clădirea Parlamentului se va face în urma confirmării participării dumneavoastră, pe WhatsApp, la numărul de telefon: 0724726352.

Cornel Petrișor trăiește de peste trei decenii în Statele Unite ale Americii și este antreprenor. Are o poveste de viață fascinantă, înainte de Revoluție plecat din România traversând Dunărea înot.

Ajuns în State, timp de peste două decenii, Cornel Petrișor a supravegheat toate operațiunile zilnice ale companiei Cornell’s Quality Construction, Inc., compania pe care a fondat-o în Bellevue, Washington. Întreprinderea lucrează în colaborare cu o companie-soră, Tile & Marble Quality Service, Inc., pentru a oferi regiunii în care activează o gamă completă de servicii de calitate în ceea ce privește construcțiile rezidențiale.

Domnul Petrișor este un om care își bazează viața pe principiile creștine, implicându-se în a oferi celorlați și a trăi cu demnitate și cu respect față de Dumnezeu și față de familie. El consideră că fără dragoste toate eforturile sunt în van, iar succesul de prisos, inima rămânând grea. Însă atunci când Decalogul și aproapele sunt puși pe aceeași treaptă cu noi, munca și eforturile noastre capătă sens. Astfel mă poziționez eu în viață, implicându-mă în a oferi celorlați și a trăi cu demnitate și cu respect față de Cele Divine și față de familie.

În cazul în care nu puteți participa la lansare, puteți să achiziționați volumul în varianta PDF pe site-ul: shop.marilecarti.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.