Ianuarie 2022: Meditații pentru copii (instructor: Denisa Vlad)

Ai văzut și tu copii distrați, cu ochii lipiți de telefoane? Ați constatat oare, ca adulți sau părinți, atacul virulent la adresa inocenței pruncilor noștri, sexualizarea precoce, invazia de imagini murdare, drogul superficialității și ideologizarea brutală a noilor generații?

Îți dorești să ai o odraslă ferită de influențe nocive? Visezi la o educație conservatoare, inspirată din marea tradiție britanică și americană? Ți-ai dori un copil fericit, crescut după regulile nobile ale decenței și moralei creștine?

Avem o veste bună: ți-am pregătit un pachet complet de Tutoriale Narnia 1:1  pentru copii isteți. 

Sunt Denisa Vlad, psiholog de profesie. Am studiat ani de zile literatura, pedagogia și arta povestirii. Sunt antrenor de talente la Clubul Marilor Cărți și lucrez zilnic la rezolvarea nevoilor unor părinți implicați și responsabili.

Iată de ce te invităm să investești în dezvoltarea personală a fiului sau a fiicei tale.

Urmând metoda Narnia brevetată de experții comunității noastre, respectând arhetipurile tradiției culturale românești, dar și virtuțile creștine, copilul tău va descoperi: dicția perfectă și limbajul corporal, imaginația morală a eroilor credinței, frumusețea poeziei, dar și aspecte practice ale vieții, precum importanța banului muncit și a economisirii, a sportului și a unei hrane sănătoase.

Întâlnirile noastre lunare, mereu în grupuri restrânse, se vor axa pe trei direcții:

  1. Puterea cuvintelor (dicție, vocabular, memorie, muzică, poezie și oratorie);
  2. Mens sana in corpore sano (alimentație, sport, evitarea obezității, voință, concentrare, somn);
  3. Dezvoltarea personală (program de viață disciplinată, etica muncii, economisire, organizare, voluntariat, spiritualitate).

Tutoriale 1:1 pentru o educație conservatoare completează de minune Abonamentele Clubului Marilor Cărți Junior.

Oferă-i odraslei tale un timp de calitate, dedicat lecturii marilor cărți pentru cei mici, dar și reflecției asupra vechii înțelepciuni biblice.

După doar câteva săptămâni de învățare, micii cursanți te vor uimi prin inteligența remarcilor și eleganța gesturilor, prin memoria lor prodigioasă și puterea de concentrare, prin bogăția exprimării verbale și non-verbale. O tânără lady și un gentleman șarmant se formează din primii ani de școală, nu-i așa? Te invităm la Clubul nostru de inspirație britanică, născut pe axa Cambridge – Oxford Timișoara, pentru a descoperi averea bunei educații.

Copilul tău este cea mai importantă moștenire pe care-o lași pe lume și, într-o societate fără modele, el are nevoie de mentorul potrivit!

Așa cum un scafandru înoată fără frică în apele unui Ocean, la fel și copilul tău poate deveni un scufundător în marea de cuvinte: fără ezitări, fără timiditate!

Tutorialul Narnia 1:1 brevetează pentru întâia oară-n România o metodă de educație conservatoare prin arta povestirii. Pe urmele marelui C. S. Lewis, ne adresăm copiilor curioși, inteligenți, curajoși, dornici mereu de stimulare mentală și creștere morală. Ne adresăm căutătorilor de perle, părinților îndrăgostiți de frumos, dar și familiilor sătule de balta mediocrității. Putem trece dincolo de suprafața ecranelor de sticlă pentru a pătrunde-n lumea adâncimilor de sens ale cărților fundamentale!

Investind doar 69 lei pentru o ședință de 60 minute, copilul va deveni campion, colecționar de mărgăritare și biruitor în bătăliile dure ale vieții.

Cu prețuire,

Denisa Vlad

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Logo-Color-1.png

Șlefuim minți. Încălzim inimi. Educăm caractere.

Spotify / YouTube / Instagram / Facebook

Dată

ian. 06 2022
Expired!

Ora

17:00 - 18:00

Cost

RON279.00

Labels

Pay as you go
QR Code

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *