Pachetul PAIDEIA. Coaching 1:1 cu Mihail Neamțu

Ești interesat să-ți lărgești viziunea despre viitorul tău personal, profesional sau public?

Cauți să-ți fixezi noțiunile obligatorii de cultură generală? Descoperă conceptul clasic de educație, pe care grecii îl numeau PAIDEIA.

Ai vrea să comunici impecabil, să-ți crești nivelul de energie, să acționezi în rețea (networking)?

Dorești să dobândești claritate mentală, să scrii o carte, să lași o moștenire luminoasă?

Ai vrea să împărtășești și altora secretul unei vieți împlinite?

Mulți dintre noi avem de suferit de pe urma faptului că suntem împrăștiați, timizi, șovăielnici sau dependenți de tot felul de lucruri negative, motiv pentru care ne lipsesc energia, clarviziunea și motivația. Scopul ședințelor 1:1 este acela de-a elimina blocajele mentale sau emoționale, prin lansarea de provocări de tip socratic, care înlesnesc cunoașterea de sine.

Vom ajunge împreună să identificăm țelurile dumneavoastră și valorile care stau la baza unei strategii personale orientată către succesul profesional. Consecința imediată și foarte palpabilă a ședințelor de coaching este lărgirea viziunii, creșterea nivelului de energie, sporirea gradului de coerență a măsurilor pe care le veți adopta atât în partea publică a vieții dumneavoastră, cât și în cea privată. Împreună articulăm o perspectivă nouă, curajoasă și creativă care elimină fricile sau incertitudinea din viitorul dumneavoastră.

Ședințele de coaching mai oferă celor interesați o introducere rapidă în disciplinele omului educat: artă, muzică, literatură, teologie și filozofie. Susținem dezvoltarea inteligenței emoționale a fiecărui individ, dar și integrarea verticală a imensului potențial spiritual al omului, irosit zilnic prin activități nesănătoase.

Discutăm despre îmbunătățirea acuității mentale și a comunicării în fața unor grupuri mari sau mici. De asemenea, oferim cursanților tehnici personalizate de comunicare, trucuri pentru redactarea unui jurnal privat și, pentru toți cei interesați să scrie o carte, secretele unui bestseller.

Te așteptăm cu drag la trei întâlniri consecutive 1:1 cu Mihail Neamțu.

Pentru a da rezultate experiența de coaching, durata programului este de minim 3 luni cu o întâlnire la fiecare 30 de zile.

Costul unei sesiuni de 45 de minute este de 99.97 EURO iar Pachetul PAIDEIA costă doar 249.79 Euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.